YOU in the Middle (YITM)

YOU in the Middle

PROJECT MANAGEMENT & IMPLEMENTATIE BEGELEIDING
 
Home Organisatie Diensten Contact 
Project management
Implementatie begeleiding
Opdrachten en referenties

DIENSTEN - Opdrachten


Judith MorriŽn is eigenaar van YOU in the Middle en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van implementaties in ziekenhuizen.

Recent heeft Judith transmurale XDS implementaties begeleid ten behoeve van het uitwisselen van medische gegevens tussen het AMC en Flevoziekenhuis in samenwerking met EZDA (regio Amsterdam), en tussen het IJsselland ziekenhuis en het Erasmus Medisch Centrum in samenwerking met RijnmondNet (regio Rotterdam).
Daarnaast heeft Judith implementaties begeleid in diverse andere ziekenhuizen, waaronder het Universitair Medisch Centrum Groningen (RIS Vervanging), in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (Privacy & Dossiervoering), in het Amphia ziekenhuis (Epic EPD), in het Centraal Militair Hospitaal (ChipSoft EZIS), in het Leids Universitair Medisch Centrum (ChipSoft PDMS) en in het Meander Medisch Centrum (MCS EasyCare EPD).
Voor het Groene Hart ziekenhuis heeft Judith een vastgelopen implementatie vlotgetrokken (Carestream RIS).

Referenties van zorgorganisaties en betrokken healthcare leveranciers:
  • "Judith MorriŽn is een projectmanager die in staat is een complex project snel op te pakken en zich eigen te maken. Haar enthousiasme en inzet is enorm hoog en ze werkt zeer zelfstandig."
  • "Judith MorriŽn is een accurate projectmanager met oog voor detail. De ChipSoft EZIS medische dossiers zijn met een bigbang live gegaan zonder noemenswaardige problemen."
  • "Judith MorriŽn is een echte vakvrouw op gebied van projectmanagement. Zij heeft scherp oog voor de grote lijnen ťn voor de details en heeft zaken altijd conform de afspraken tijdig af."
  • "Judith MorriŽn is een stevige en zakelijke onderhandelaar die de belangen van de klantorganisatie voorop stelt."
  • "Judith MorriŽn gaat voor een optimaal resultaat zonder het menselijke aspect en de dynamische omgeving uit het oog te verliezen."
  • "Judith MorriŽn ging vanuit een helicopterview gestructureerd met de Epic EPD implementatie aan de slag en wist de opdracht ondanks alle hordes tot een succesvol einde te brengen."
  • "Judith MorriŽn biedt de ideale mix van ervaring met mensen in de zorg en technische knowhow."
Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende afspraak willen maken, neem dan contact op.